Digital markedsføring

Digital markedsføring og teknologibedrifter går hånd i hånd. Ved å bruke sosiale mediekanaler effektivt kan du tiltrekke, engasjere, og lede trafikk til nettstedet ditt. Optimaliser nettstedet for søk og konvertering, og voks organisk på plattformer som LinkedIn og Meta med godt innhold og betalte annonser som konverterer.

Synas spesialiserer seg på B2B og digital markedsføring med sosiale medier, innholdsmarkedsføring, e-post nyhetsbrev, SEO, reklame, henvisningsmarkedsføring, og mer. Vi kjenner målgruppen deres og kan skreddersy kampanjer for å nå deres mål.

social-01-1
social-02-1

Tiltrekk og engasjer

Å velge riktig budskap for riktig plattform er nøkkelen til suksess på enhver markedsføringskanal. Vår erfaring med B2B-markedsføring for teknologiselskaper med  komplekse produkter og lengre salgsprosesser har gitt oss verdifulle innsikter i hva som fungerer hvor.

Sosial mediamarkedsføring som fungerer
Vi kan hjelpe deg med dine strategier, kampanjer, innhold og publisering til alle markedsføringskanaler. Vi overvåker kontinuerlig nye regler, metoder og algoritmer for å tilby en effektiv tjeneste og avkastning på din investering.


Vår mest brukte sosiale medieplattform er LinkedIn, men også Facebook og Instagram tilbyr stor verdi for bedrifter. Vi jobber organisk og med betalt reklame på alle disse plattformene.

social-06-1

LinkedIn

social-05

Nyhetsbrev

social-04-2

Annonser

social-07-1

SEO

social-08

Nettside

Get started

Book an introductory call with us here. 

With our marketing-for-hire offering, we can supplement your existing marketing team with video marketing, content marketing, designs, campaigns, and more, or take care of all your marketing, PR, and communication needs.  

It would be great if you could let us know what you need help with. If you are unsure, then no problem at all.